Yerel Haber Girişi : 12 Ocak 2022 10:28

DADAŞ BURSA’YA BİLENİYOR

DADAŞ BURSA’YA BİLENİYOR
DADAŞ BURSA’YA BİLENİYOR

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Bursaspor maçı hazırlıkları devam ediyor.  Mavi beyazlı takımın deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor maçı için yürüttüğü hazırlık çalışmalarına Teknik Direktör Erkan Sözeri ve yardımcıları nezaret ediyor. Timsah Arena’da oynanacak maç için dün kuvvet ve dayanıklılık antrenmanı yapan Erzurumsporlu futbolcular, öğleden sonra da teknik-taktik çalışma yaptı. Menemenspor maçında sakatlanan Aykut Demir ve Gökhan Kardeş’in sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, idmanda sakatlığı nükseden Eren Tozlu ile Ally Male’nin tedavilerinin ise sürdüğü kaydedildi. Son haftalarda yaşanan sakatlıklar yüzünden morallerin bir türlü düzelmediği mavi beyazlı takımda, yeni sakatlıklar yaşanmaması için dua ediliyor.

ARA TRANSFER DÖNEMİ BAŞLIYOR

Öte yandan 2021-2022 Türkiye Futbol Sezonu Ara Transfer Dönemi bugün resmen başlıyor. Önümüzdeki ayın 8’ine kadar sürecek olan ara transfer dönemine, aralarında Erzurumspor’un da bulunduğu birçok takımın transfer tahtası kapalı olarak girecek. Kulüp Başkanı Ömer Düzgün’ün, transfer tahtasının açılmayacağı yönündeki açıklamalarına rağmen taraftarlar bu engelin ortadan kaldırılacağını düşünürken, aksi halde kulübü çok zor günlerin beklediği ifade ediliyor.

Erzurumsporlu taraftarlar, takımın durumunun ortada olduğunu belirterek, “Takımda yaşanan sakatlıklar aslında alınması gereken tedbirlerin ne olacağını da gösteriyor. Bizim ara transfer döneminde takıma yeni takviyeler yapıp, kadro derinliği oluşturmamız gerekiyor” dediler.