Acil çözüm şart! 

Süper Lig hayali yarım kalan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da, bu kez de yönetimsel belirsizlik sorunu yaşanmaya başlandı.

Süper Lig hayali yarım kalan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da, bu kez de yönetimsel belirsizlik sorunu yaşanmaya başlandı. Ömer Düzgün’ün Kulüp Başkanlığı görevini bırakacağını açıklamasının ardından gözler Onursal Başkan Mehmet Sekmen’e çevrilirken, sosyal medyada da başkanlık için birbirinden ilginç isimler konuşulmaya başlandı. Ali Demirhan’dan, Aydoğan Süer ve Hüseyin Üneş’e kadar ve bunların dışında daha birçok ismin kulüp başkanı olarak önerildiği mavi beyazlı kulüpte, bundan sonraki yol haritasını ise yine Onursal Başkan Mehmet Sekmen oluşturacak. Taraftarlar ise, sezonun bu yıl Ağustos ayının ilk haftasında başlayacağını belirterek, “Vakit kaybedilmemeli, takım yönetim tartışmaları arasında ihmal edilmemeli ve yeni yönetim bir an önce belirlenmelidir” görüşünü taşıyor. 

 

ACİL ÇÖZÜMLERE İHTİYAÇ VAR 

Erzurumsporlu taraftarlar, kulübün çok kıymetli bir fırsattan istifade edemediğini ve bunun da psikolojik bir sorun olarak ortaya çıktığını dile getirerek, “İçinde bulunduğumuz durum, acil çözüm bekleyen bir durum. Çünkü hem sezon erken başlayacak, hem transfer tahtamız kapalı, hem de yönetim sorunumuz var. Bu sorunları acilen çözüme kavuşturmak ve yolumuza devam etmek zorundayız. Bir an önce kaliteli bir kadro oluşturmalıyız, taraftar ve yönetim birlikteliğiyle yeni bir sezon için düğmeye basmalıyız” diye konuştular. 

Başkan Sekmen’e çağrıda bulunan taraftarlar, “Koskoca bir yaz dönemini tartışmalarla ve polemiklerle heder etmeyelim, yolumuza ve işimize bakalım” dediler.


09.06.2022 13:48:48