CHP'li Erol, Leman dergisini kınadı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, TBMM'de yaptığı konuşmada Leman dergisinin Hz. Muhammed'e yönelik karikatürünü kınadı ve bu tür yayınların toplumun değerlerini zedelediğini belirtti.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada Leman dergisinin Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e yönelik karikatürünü sert sözlerle kınadı.

Erol, konuşmasında Leman dergisinin Hz. Muhammed (sallallâhu aleyhi vesellem) ile ilgili yayınladığı karikatüre tepki gösterdi. Toplumsal değerlerin korunması gerektiğini vurgulayan Erol, bu tür yayınların kabul edilemez olduğunu belirtti.

'Leman dergisinin Peygamber Efendimiz ile ilgili yayınladığı karikatürü şiddetle kınıyorum. Hiç kimse bu toplumun değerlerini, inançlarını, kutsallarını böyle çarpıtamaz. Çünkü bu kutsallar hepimizin ortak değeridir' diye konuştu Erol.


02.07.2025 13:37:00