AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye'nin terörle mücadelesinde önemli bir aşamaya geçildiğini duyurdu. Ala, silahların bırakılması ve teslimi sürecinin başlamasının, terörsüz bir Türkiye hedefinde kritik bir eşik anlamına geldiğini vurguladı.
KRİTİK EŞİK AŞILDI
Ala, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kararlı duruşunun, siyasi partilerin desteğinin ve halkın gücünün bu noktaya ulaşılmasında büyük rol oynadığını belirtti. Sürecin başarıyla sonuçlanması için her kesimin üzerine düşen görevi yerine getirmesinin önemini dile getirdi.
TÜRKİYE'NİN HUZURU İÇİN ÖNEMLİ ADIM
Genel Başkanvekili, bölgesel gelişmelerin ışığında, Türkiye'de 86 milyonun kardeşliğinin, huzurunun ve güvenliğinin sağlanması için atılan her adımın kritik olduğunu ifade etti. Bugüne kadar büyük bir hassasiyetle yürütülen çalışmaların bundan sonra da aynı titizlikle devam edeceğini sözlerine ekledi.
TERÖR PRANGASI ÇÖZÜLDÜ
Efkan Ala, terör prangasından kurtulmuş bir Türkiye'nin, 86 milyonun ortak geleceğine emin adımlarla ilerleyeceğini belirterek açıklamasını sonlandırdı.
11.07.2025 17:26:00