Elazığ'da eğitimde büyük bir başarı elde edildi. 15 Haziran 2025 tarihinde yapılan Ortaöğretim Kurumlarına Öğrenci Seçme Sınavı'nda (LGS) üç öğrenci 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.
ÜÇ ÖĞRENCİ TÜRKİYE BİRİNCİSİ
Şehit Eyyüp Oğuz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Şeyma Ece Kılınçer, Şehit Önder Pınar Ortaokulu öğrencisi Yiğit Bulut ve Mezre Ortaokulu öğrencisi Zümra Keklik, bu büyük başarıya imza attılar. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, öğrencileri tebrik ederek başarılarının Elazığ'ın eğitimdeki gücünü gösterdiğini belirtti.
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN TEBRİK
Yiğit, öğrencilerin azim ve kararlılığının diğer öğrencilere de ilham olacağını dile getirdi. Bu başarının Elazığ için gurur verici olduğunu ve öğrencilerin gelecekte de ülkeye büyük katkılar sağlayacağına inandığını ifade etti.
BAŞARIYA İMZA ATAN ÖĞRENCİLER
Üç başarılı öğrencinin başarısı, Elazığ'ın eğitim kalitesinin yüksekliğini bir kez daha gösterdi. Aileleri, öğretmenleri ve okul idarecileri de bu başarıda büyük pay sahibidir.
11.07.2025 11:15:00