EN YAKIT ve Türk Hava Yolları: Elektrikli araç şarjında 4 kat daha fazla Mil

EN YAKIT ve Türk Hava Yolları'nın ortak kampanyasıyla elektrikli araç kullanıcıları, şarj işlemlerinde normalin dört katı Mil kazanıyor.

EN YAKIT, Türk Hava Yolları Yolcu Programı Miles&Smiles program ortaklığı ile elektrikli araç kullanıcılarına Mil kazandırmaya devam ediyor. 3 Haziran’da başlayan Statü Mili kampanyasına ek olarak; EN YAKIT kullanıcıları, yaptıkları harcamalardan normalde kazanılan Millerin 4 katı kadar Mil kazanacak. Üstelik kazanılan Millerin %50’si kadar Statü Mili de Miles&Smiles tarafından üyelere hediye edilecek.

ÇİFT KATLI MIL FIRSATI

EN YAKIT Mil Kampanyası Temmuz ayı sonuna kadar, Miles&Smiles Statü Mili Kampanyası ise Eylül ayı sonuna kadar devam edecek. EN YAKIT kullanıcıları, Temmuz ayından sonra da şarj işlemlerinden Statü Mili kazanmaya devam edebilecekler. Kampanya kapsamında, Classic ve Classic Plus üyeleri her 1 kWh için mevcutta kazandıkları 1 Mil yerine 4 Mil, Elite ve Elite Plus üyeleri ise her 1 kWh için mevcutta kazandıkları 1,5 Mil karşılığında 6 Mil kazanacak. Her bir kullanıcı kampanya süresi boyunca en fazla 5.000 Statü Mili kazanabilecek.

STATÜ MİLİ DENGEYİ DEĞİŞTİRİYOR

‘Statü Mili Deneyimini Karaya Taşıyoruz’ Kampanya hakkında bilgi veren EN YAKIT Genel Müdürü Tayfun Şenses, “Bu kampanya ile Miles&Smiles üyelerinin alışık olduğu Mil kazanma deneyimini karaya taşıyoruz. Kullanıcılarımız, kampanya süresince sadece uçarak değil, araçlarını şarj ederken de Statü Mili biriktirebilecek. Elektrikli araçlar, konfor ve güvenliğinin yanı sıra kullanıcılarına birçok fırsatlar da sunuyor. Miles&Smiles ile yaptığımız iş birliği sayesinde şimdi bu avantajları çok farklı bir boyuta taşıyoruz” dedi.


11.07.2025 17:47:00