Erzincan'da geniş çaplı huzur uygulaması: 71 polis 13 yeri denetledi

Erzincan'da 71 polisin katılımıyla gerçekleştirilen huzur uygulamasında 13 mekan denetlenirken, 1 kişi hakkında 2 yıl 11 ay hapis cezası olduğu tespit edildi. Ayrıca, alkol denetimlerinde de bazı işletmelere işlem yapıldı.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, il merkezinde Çevik Kuvvet, Çocuk Şube, KOM, Göçmen, Güvenlik, Terör ve Özel Hareket Şube Müdürlüğünden 18 ekip ve 71 polisin katılımıyla kapsamlı bir huzur uygulaması gerçekleştirildi.

 

Uygulamada, Erzincan merkezde faaliyet gösteren toplam 13 umuma açık yer ve mekan denetlendi. 355 şahsın GBT kontrolü yapılırken, 137 araç incelendi. Bu denetimler sonucunda, 1 şahsın 2 yıl 11 ay kesilmiş hapis cezası olduğu tespit edildi.

 

Kafe ve restoranlarda yapılan denetimlerde, bazı işletmelerin gerekli evrakları bulundurmadığı ve 18 yaşından küçük şahıslara alkol satışı yaptığı tespit edilerek işlem yapıldı.

 


02.07.2025 10:09:28