Malatya'da feci kaza: Tesla otomobil alev alarak yandı, 2 ölü

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında, alev alan Tesla otomobilde bulunan iki kişi hayatını kaybetti; soruşturma başlatıldı.

KAZANIN AYRINTILARI

Olay, saat 04.00 sıralarında Malatya-Elazığ kara yolu üzerinde, Turgut Özal Tıp Merkezi mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Ozan Uçar yönetimindeki 34 U 0047 plakalı Tesla marka otomobil, yol kenarındaki bir aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle araç anında alev alarak yanmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine hızla itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak, itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen araçta bulunan Ozan Uçar (33) ve Uğur Oğraş (31) maalesef yanarak hayatlarını kaybettiler. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, cenazeler otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ARAÇ VE KURBANLAR HAKKINDA

Yanarak küle dönen aracın yeni alındığı öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Ozan Uçar ve Uğur Oğraş'ın Turgut Özal Tıp Merkezi'nde hemşire olarak görev yaptıkları belirtildi. Bu acı kayıp, sağlık camiasını da derinden üzdü.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kaza ile ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kazanın nedenlerini belirlemek ve olası ihmalleri tespit etmek için titiz bir çalışma yürütüyorlar. Olayla ilgili tüm detayların ortaya çıkarılması için çalışmalar devam ediyor.


11.07.2025 18:00:00