Çarşamba günü oynayacağı Adanaspor maçının, Adanaspor’un ligden çekilmesi sebebiyle iptal edilmesi, mavi beyazlı takım için sıkı bir idman imkanı oluştururken, Maninaspor maçı ise, Pazar günü oynanacak. Ege temsilcisi rakibiyle İstanbul’da karşılaşacak olan Erzurumspor futbol takımı, sahadan galibiyetle ayrılmak için vargücüyle mücadele edecek.
İDMANLAR BAŞLADI
Teknik Direktör Hakan Kutlu ve yardımcıları nezaretinde dün start alan idmanlar, teknik ve taktik ağırlıklı geçti. Hakan Kutlu, talebelerini hücum futboluna dönük oyun kurguları üzerinde çalıştırırken, Dadaş’ın tesisleri yeniden şenlendi. Kulüp tesislerinde dün başlayan ilk idman yaklaşık 2 saat sürerken, futbolcular daha şimdiden galibiyet hesapları yapmaya başladı.
CENGİZHAN AMELİYAT OLDU
Öte yandan Cengizhan Bayrak’ın başarılı bir operason geçirdiği bildirildi. Bodrumspor maçında sol diz ön çarpraz bağı kopan Cengizhan, dün Acebadem Hastanesi’nde başarılı bir operasyon geçirdi. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen Cengizhan’ın bu sezonu kapattığı ve sahalara önümüzdeki sezon dönebileceği kaydedildi.
12.04.2023 11:42:36