Sekmen, Pasinler'de gençlerle buluştu: AK Gençlik, bir davanın adı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Pasinler'de düzenlenen gençlik kampında gençlerle buluşarak AK Gençlik'in önemini vurguladı ve birlik beraberlik mesajı verdi.

GENÇLERLE BİR ARAYA GELME

Sekmen, AK Gençliğin bir davanın adı, bir milletin umudu ve istikbale yürüyen adı olduğunu vurguladı. Gençlik kampına katılan gençlerle sohbet eden Başkan Sekmen, onların heyecanına ortak oldu ve AK Partinin gençlerle yoluna emin adımlarla devam ettiğini belirtti.

AK PARTİ'NİN GENÇLERE ÖNEMİ

Başkan Sekmen, hedeflerinin büyük ve yolun uzun olduğunu ancak birlikte hareket ettikleri sürece başaramayacaklarının olmadığını ifade etti. Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Sekmen, AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Dorman'a teşekkürlerini iletti. Toplantıda, gençlerin soruları yanıtlandı ve çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu.


13.07.2025 11:11:00