Kars'ın Susuz ilçesi Kaymakamı Muhammed Emin Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Halk Eğitim Müdürü ve ilçede görev yapan okul müdürleriyle bir toplantı düzenledi. Toplantıda eğitim-öğretim faaliyetleri değerlendirildi ve önemli konular ele alındı.
EĞİTİM ÖNCELİKTE
Kaymakam Tutal, eğitimin Susuz için en temel önceliklerden biri olduğunu vurguladı. Okulların durumu, öğrencilerin başarı oranları, devamsızlık takibi, hane ziyaretleri ve birebir öğrenci takipleri gibi konular detaylı bir şekilde görüşüldü. Ayrıca, okuma-yazma oranı ve sosyal, kültürel, sportif faaliyetler ile yaz kursları hakkında bilgiler paylaşıldı.
DETAYLI DEĞERLENDİRME
Toplantıda, okul müdürlerinden gelen bilgiler doğrultusunda, Susuz'daki eğitim sisteminin iyileştirilmesi için yapılabilecekler masaya yatırıldı. Kaymakam, tüm paydaşların iş birliği içinde çalışmasının önemini belirterek, öğrencilerin daha iyi bir eğitim almaları için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti. Toplantı, fikir alışverişinin ardından sona erdi.
04.07.2025 10:17:00