Ver elini Play-Off!

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Cuma günü oynanacak sezonun son maçı için hazırlıklar sürüyor. Denizlispor’la deplasmanda karşılaşacak olan mavi beyazlı takım, Futbol Sorumlusu Muzaffer Bilazer ve yardımcıları nezaretinde çalışmalarına devam ediyor. Kuvvet ve dayanıklılık antrenmanlarının yanı sıra teknik ve taktik çalışmalar yapan B.B. Erzurumsporlu futbolcular, Denizlispor maçının hemen ardından Play-Off mesaisine başlayacak. 25 Mayıs’ta Play-Off maçlarının başlayacağı ligde, hangi takımın hangi takımla eşleşeceği de, yine bu hafta sonunda belli olacak. 

 

BİLAZER: YOL HARİTAMIZ VAR 

Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer, Play-Off öncesinde her ayrıntıyı ve her ihtimali göz önünde bulundurduklarını belirterek, “Her koşulda bir planımız ve yol haritamız var. Hangi takımla eşleşirsek eşleşelim, ne yapacağımızı ve hangi adımları atacağımızı çok iyi biliyoruz” dedi. Bu hafta sonundan itibaren Erzurum’da bir coşku atmosferinin oluşmasını arzuladıklarını kaydeden Bilazer, “Bu coşkunun karşılığı Allah’ın izniyle Süper Lig olacak!” ifadesini kullandı. 

 

TARAFTARDAN KENETLENME ÇAĞRISI 

Öte yandan taraftarlar ise, Play-Off öncesinde İstanbul takımları arasında yoğun bir kulis hareketliliği olduğunu dile getirerek, “Belli ki, Erzurum’u Play-Off’ta elemek için ellerinden geleni yapmaya çalışacaklar. Bu yüzden birbirimize kenetlenmeli ve takımımızı yalnız bırakmamalıyız” dediler.

 


18.05.2022 09:47:13