CEVAPSIZ SORULAR 

Takımımızın Antalya kampı sona erdi ve kulüp tesislerinde çalışmalara başladı. Teknik Direktör Hakan Kutlu’nun takıma kazandırdığı enerji çok belli, futbolculardaki azim ve hırsta çok belli… Uzunca bir arayı uyum sağlama ve ahenk oluşturma açısından çok iyi değerlendirdiğini düşündüğüm mavi beyazlı takım ve teknik ekip, bunun meyvelerini muhakkak toplayacaktır. 
Önümüzdeki hafta Çarşamba günü oynanacak Keçiörengücü, aslında takımın durumuyla ilgili olarak birçok ipucu verecek bize. Sahadaki dizilişten teknik ve taktiklere kadar karşımızda yeni bir Erzurumspor göreceğimize olan inancım tam. Mesela meslek büyüklerim ne düşünür bilmiyorum ama Olanare’yi sağ açık oynatmak fikri nasıl bir fikirdir bugün olmuş anlam veremiyorum. Yani Olanare o mevkide o kadar çok sırıtıyor, o kadar çok sırıtıyor ki, bunu görememek için bence futbol cahili olmak lazımdır diyorum. Bakalım hele Hakan Kutlu hoca Olanare’yi nerede ve nasıl değerlendirecek? Bu ve bunun gibi cevabını çok merak ettiğim daha bir sürü soru var. Ama işte dediğim gibi bu cevapları bulabilmek için takımın önce oynayacağı ilk maçı ve ardından diğer maçlarını görmek lazım. 
Bugün günlerden Cuma, bugünü saymazsak önümüzde maça daha dört gün var. Bu dört günlük süreyide en iyi biçimde değerlendireceğine inandığım mavi beyazlı takımdan beklentimin yüksek olduğunu söylerken, bir çağrıyıda taraftarlarımıza yapmak istiyorum. Bu maça mutlaka gelsinler ve o soruların cevabını onlarda bulsunlar.