ÖZEL HABER Haber Girişi : 17 Mayıs 2022 12:33

Dadaş için son viraj 

Dadaş için son viraj 

Mavi beyazlı takımın ilk rakibinin kim olacağını önümüzdeki hafta oynanacak Bandırmaspor-İstanbulspor maçı belirleyecek.

TFF 1. Lig’de sezonun son maçları önümüzdeki hafta sonunda oynanacak. Play-Off’u garantileyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise, deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Maçın hazırlıklarının başladığı mavi beyazlı takımda, Play-Off için yol haritası hazırlanıyor. Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer’in maçlar için en ideal kadroyu belirleyebilmek için yardımcılarıyla sürekli toplantılar yaptığı öğrenilirken, futbolcuların ise, tarihe geçmek için can attıkları ifade edildi. Mavi beyazlı takımın ilk rakibinin kim olacağını önümüzdeki hafta oynanacak Bandırmaspor-İstanbulspor maçı belirleyecek. Play-Off kurallarına göre, ligi 3’üncü sırada tamamlayan takım 6’ncı sıradaki takımla, 4’üncü sıradaki takım ise, 5’inci sıradaki takımla karşılaşacak. 

 

HER İHTİMALİ DEĞERLENDİRİYORUZ 

Erzurumspor Teknik Sorumlusu Muzaffer Bilazer, Play-Off süreçlerinde her gelişmenin ve rakiplerin her hamlesinin önemli olduğunu belirterek, “Biz sadece sahaya çıkıp oynamanın ve galip gelmenin hesaplarını yapmıyoruz. Biz bu süreci bütün yönleriyle yönetmeye ve bütün ihtimalleri göz önünde bulundurarak adım atmaya çalışıyoruz” diye konuştu. Süreç sonunda gülen tarafın Erzurumspor olacağına yürekten inandıklarını dile getiren Muzaffer Bilazer, “Allah’ın izniyle bu takım Süper Lig’e yükselen üçüncü takım olacak” dedi. 

 

BİRİLERİ BİR ŞEYLER DENİYOR!!!

Bu arada bazı yöneticiler ise, sahanın dışında da galip gelebilmenin önemli olduğunun altını çizerek, “Bir takım duyumlar alıyoruz; Erzurumspor’un Süper Lig’e çıkmaması için bir takım ortaklıklar konuşuluyor. Tabi bu iddiaların aslı astarı var mıdır bilmiyoruz ama biz her şekilde bu iddiaları dikkate almak durumundayız. Yol haritamızı ona göre yapıyoruz, sadece sahada değil, saha dışında da galip gelebilmenin hesaplarını yapıyoruz” dediler.