ÖZEL HABER Haber Girişi : 29 Kasım 2022 11:19

Yakutiye’de son rötuşlar

Yakutiye’de son rötuşlar
​​​​​​​Yakutiye Belediyesi’nde sezon sonu çalışmalarına hız verildi.
Yakutiye’de son rötuşlar

2022 yılı iş sezonu için planlanan çalışmaların kar yağmadan tamamlanması için adeta seferberlik ilan edilen Yakutiye Belediyesi’nde, asfalttan kaldırım ve çevre düzenlemesine varıncaya kadar aynı anda birden fazla çalışma yapılıyor. Merkez ilçe belediyelerinin çalışmalarıyla göz doldurduğu Erzurum şehir merkezinde, Palandöken ve Aziziye belediyeleri gibi, Yakutiye de sezon sonu finali yapmaya hazırlanıyor. Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, her yıl iş sezonu öncesinde planlanan çalışmaların eksiksiz tamamlanmasına büyük özen gösterdiklerini belirterek, “Şu anda planlamasını yaptığımız çalışmaların neredeyse tamamını bitirmiş durumdayız. Geriye kalan işleri tamamlamak ve sezonun finalini yapmak için ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. Kimi noktalarda asfalt serimi yapıyoruz, kimi noktalarda yol ve kaldırım çalışmaları, kimi güzergahlarda ise, çevre düzenleme çalışmaları yapıyoruz” diye konuştu.

 

ÖNCELİK PLANLAMASI YAPIYORUZ

Yerel yönetimlerde önceden planlamanın büyük önem taşıdığını anlatan Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, “Bizde öncelik çok önemli ve vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerine göre her yıl planlama yapıyor ve çalışmalarımızı da bu doğrultuda yürütüyoruz. Şu ana kadar planlamalarımızda en küçük bir aksama yaşamadık. Bu yıl da aynı şekilde iş planlarımızı başarıyla tatbik ettik, ufak-tefek eksiklikleri de şu anda tamamlıyoruz. Sezon sonuna geldiğimizde hedeflerimizin tamamına ulaşmış ve planlamamıza bütünüyle riayet etmiş olacağız” dedi.

 

ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye çalışanlarına da teşekkür eden Başkan Uçar, “Ekip arkadaşlarımız sezon boyunca olağanüstü bir gayret göstererek çalıştılar. Hepsinin emeği büyük, bu bakımdan bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Onların alın terleriyle ilçemizi geliştirdik, güzelleştirdik. Aynı gayretle ve haklı gururla da sezonu sona erdirmiş olacağız. Bundan sonraki süreçte mesaimiz ağırlıklı olarak karla mücadele için olacak” şeklinde konuştu.