130 MİLYON LİRA

 

Mavi beyazlı camiada herkes devre arasında transfer tahtasının açılıp açılmayacağını konuşuyor. Haliyle benimde zaman zaman yazdığım bu konuda aslında çok büyük bir ayrıntı var. O ayrıntının ne olduğuna gelince… Şimdi hepimiz tahtayı merak ediyoruz ama bu tahtanın açılması için gerekli olan 130 milyon lirayı nasıl bulacağımızı hiç konuşmuyoruz. Peki Erzurum’da bu paranın bulunmasını sağlamaya yönelik bir girişim var mı, onuda bilmiyoruz. Gerçi böyle bir girişim olsa hepimizin haberi olurdu. Demek ki kimsenin böyle bir derdi yok. 
Onursal Başkan Mehmet Sekmen’e gelince, her işi ve her şeyi ondan bekleme alışkanlığımızdan artık vazgeçmeliyiz. Çünkü Büyükşehir Belediyesi Başkanı olan Mehmet Sekmen bu takım için çok emek verdi, çok gayret gösterdi. Maddi ve manevi katkılarını takımın üzerinden hiç eksik etmedi. 
Ama şimdi mesele öyle bir raddeye geldi ki, bu yükün altından tek başına Sekmen’in çıkması imkansız hale geldi. 130 milyon lira bir çırpıda bulunacak para değildir, bunu hepimiz biliyoruz. Bu sebepten dolayı şehrin ileri gelenleri, belediye başkanları, zengin iş insanları bir araya gelmeli ve Erzurumspor için artık bir yol açmalıdır. Bakın bu 130 milyon lira düne kadar 40-50 milyon liraydı, kurdaki artışlar yüzünden bu hale geldi. Vakti zamanında bu para ödenmiş olunsaydı, onca para kulübün kasasında kalacaktı. Yapacak bir şey yok, şehrimizdeki her şey gibi Erzurumspor’u da yalnız bıraktığımız için böyle bir bedel ödemek zorunda kaldık. Umuyoruz Erzurumspor’a bu kez sahip çıkar ve gereken desteği veririz.