Yerel Haber Girişi : 22 Ocak 2022 13:23

3 PUANA HASRETİZ

3 PUANA HASRETİZ
3 PUANA HASRETİZ

TFF 1. Lig’in 22’nci hafta karşılaşmaları dün oynanan Samsunspor-Kocaeli maçıyla başladı.  Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un deplasmanda Royal Hastanesi Bandırmaspor’la karşılaşacağı 22’nci haftada, Dadaşlar hasret kaldıkları 3 puan için mücadele edecek. Galibiyet sevincini en son Denizlispor maçında yaşayan mavi beyazlı ekip, sonraki karşılaşmalarda ise hep bir puanla yetindi. Yarın oynayacağı Bandırmaspor maçı için yoğun bir hazırlık dönemi geçiren Dadaşlar, teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapmış, Bandırmaspor maçına özel oyun kurguları üzerinde yoğunlaşmıştı. Sakatlıklar yüzünden yaşanan aksaklıklar sebebiyle son haftaları puan kaybıyla kapatan Erzurumspor’un Bandırmaspor maçına nasıl bir kadroyla çıkacağı merak ediliyor.

 

DADAŞ BUGÜN DEPLASMANA UÇUYOR

Bandırmaspor maçı hazırlıklarını dün tamamlayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, maçın oynanacağı Balıkesir’e bugün hava yoluyla gidecek. Otele yerleşecek ve kampa girerek maç saatini bekleyecek olan mavi beyazlı takımda Eren Tozlu’nun forma giyip giymeyeceğine de yine bugün yapılacak değerlendirmeyle karar verilecek. Takımda halen Aykut Demir, Gökhan Kardeş, Ally Malle ve Mustafa Yumlu’nun sakatlıkları sürüyor.

Öte yandan 22’nci hafta karşılaşmalarının ardından liglerde milli maç arası başlayacak. 5 Şubat’a kadar tatil edilecek olan liglerde bu süre hem transfer çalışmaları, hem de sakatlıkların tedavisi için değerlendirilecek.