4 yıl sonra… 

Hafta sonunda kutlu bir dönüşü yaşadım, Üç Hilal çatısı altına yeniden geri döndüm. Aslında bu çatının hep altındaydım, ancak parti rozetini göğsümüze takmak demek ki böyle bir güne nasipmiş. 
Cumartesi günü Recep Tayyip Erdoğan Fuar ve Kongre Merkezi’nde MHP’nin aday tanıtım toplantısı vardı. Benim de katıldığım bu toplantıda, parti yöneticilerimiz öyle bir jest yaptı ki, kendimi göğsüme parti rozeti takılmak üzere platformda buldum. 
Öncesini şöyle anlatayım: 
İYİ Parti’nin Kurucu İl Başkanlığını yapmış bir isim olarak; Erzurum’da bir de seçim geçirdim. İP’le olan ilişkimiz ta ki 2019 yerel seçimlerine kadar devam etti. Çünkü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri, İP’in HDP ile yakınlaşmasına sebep olmuştu. O dönem bu durumdan rahatsızlık duyduğumu yüksek sesle ifade ettim, tepkimi koydum. Ancak gidişatın değişmediğine kanaat getirince, “Benim terörle ve teröristlerle işim olmaz” diyerek İP’ten istifa ettim. Hatta istifa ile de yetinmedim; iptal edilen İstanbul seçimlerinin ikinci turu için İstanbul’a giderek bizzat seçim çalışmalarına katıldım. 
Gelelim geride kalan 4 yıllık zamana. Bu süre zarfında ben zaten Üç Hilal’in çatısı altında olmaya devam ettim. Bir görev beklentim de olmadı, İP’ten istifa etmiş olmamı kendi namı hesabıma bir kazanıma da dönüştürmedim. Allah hepsinden razı olsun; bu süre zarfında parti yöneticilerimizden en küçük bir uzaklık, en küçük bir soğukluk ya da açık bir mesafe görmedim. Hepsi de kucak açtı, hepsi de elimizi tuttu. Başta da dediğim gibi, nasip bu zamanaymış; parti rozetimiz aday tanıtım toplantısı gibi çok özel bir organizasyonda yerini buldu. 
Yani kalbimin tam üstünü, yani ait olduğu yeri. 
Allah bizi birbirimizden bir daha ayırmasın. Amin.