ÖZEL HABER Haber Girişi : 16 Aralık 2022 10:07

6 PUANLIK MAÇ

6 PUANLIK MAÇ
Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Erzurumspor FK, Pazar günü oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarına tesislerinde devam ediyor.

Pazar günü Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak maçı Murat Erdoğan yönetecek. Bilet satışlarının başladığı karşılaşma için Teknik Direktör Muzaffer Bilazer nezaretindeki idmanlarını tam gaz sürdüren mavi beyazlı takımda, teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalara ağırlık verilirken, Bilazer ise talebelerine her fırsatta galibiyete duyulan ihtiyacı anlatıyor. Altınordu’nun da zor günler geçirdiğini ve 3 puan alabilmek için onların da ortaya çok ciddi bir mücadele koyacaklarını dile getiren Bilazer, takımına sürekli galibiyet telkininde bulunuyor.

 

RAKİBE NEFES ALDIRMAYALIM!

Erzurumsporlu taraftarlar, Altınordu maçının kesinlikle hafife alınmamasını isteyerek, “Aslına bakacak olursak; Altınordu’dan geri kalır bir yanımız yok. Bu takımın küme düşme hattında bulunuyor olması, takımımızı sakın rehavete düşürmesin! Bizim 3 puana ne kadar ihtiyacımız varsa, onların da ihtiyacı var. Bu yüzden Erzurum’da ellerinden geleni yapmaya çalışacaklar. Bizim daha maç başlar başlamaz rakip takımın üzerinde deplasman baskısını kurmamız gerekiyor. Hatta adam adama markaj yapmak suretiyle hücuma dayalı bir futbol sergilemeli, rakip takıma nefes bile aldırmamalıyız!” dediler.

Etiketler : 6 PUANLIK MAÇ