AÇ TAVUK

Aç tavuk kendini rüyasında darı ambarında görürmüş derler. Dün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun paylaşımını görünce, yemin ediyorum sesli güldüm. Bu arada adamdaki özgüvene de açıkçası hayran kaldım. Defalarca seçime girmiş ve her defasında kaybederek çıkmış bir siyasetçinin bu denli iddialı olması da, ne bileyim yani…
Her neyse konuya gelmek gerekirse,, demiş ki Kılıçdaroğlu; Hatay’da yıkılan tarihi cami, kilise ve havraların acilen koruma altına alınması ve yıkıntılarının muhafaza edilmesi gerekiyormuş. Yarın onlar Hatay’ı yeniden inşa ederken o eserlerin çakıl taşlarına bile ihtiyaçları olacakmış.
Bayılıyorum ben bu adamın mizah yeteneğine, çünkü her açıklamasıyla beni gülmekten öldürüyor. Hatay’ı yeniden inşa edeceklermiş, düşünebiliyor musunuz? Allah bu milletin yüzüne baktı da, deprem felaketinin yaşandığı bu dönemde siz iktidarda falan değildiniz. Aksi halde ülkenin hali ne olurdu, aklıma getirmek bile istemiyorum. Kılıçdaroğlu SSK’yı getirdiği hali ne çabuk unutmuş böyle? Kalkmış bir de ülke yönetmekten bahsediyor. 
Size bir şey söyliyim mi, deprem Allah’tan geldi, neticede doğal bir afet. Ama CHP zihniyetinin iktidara gelmesi afetin çok ötesinde olur ki, şimdiden edilecek en güzel dua şu olur: 
Allah bize acıyıp, merhamet etsin!