ACUN ÇOK HAKLI 

Acun Ilıcalı’nın açıklaması sosyal medyaya düşünce, Erzurumspor camiasının gündeminede oturdu. Acun diyordu ki, ben Erzurumspor’a olabileceğim her türlü maddi ve manevi desteği verdim. Ama Erzurum’daki Erzurumlular Erzurumspor’a benim kadar sahip çıkmadılar. 
Sırf bu cümleyi kurmuş diye Acun Ilıcalı’yı eleştiri yağdıranlar oldu, neymiş acun Ilıcalı vefasızlık etmiş. Neymiş, Hull city takımını alana kadar Erzurumspor’u alsaymış. Bunu diyenlerin çoğusuda zaten bir kez olsun bilet alıp maça giden insanlar değil. 
Acun daha ne yapsın? Adam televizyonunda defalarca yardım programı yaptı, tabi bu bizim bildiğimiz. Bunun dışında takıma maddi destekleride oldu. Buda çoğumuzun bilmediği… Ben Erzurumspor’un Erzurum’da oynadığı her maçta tribündeydim, ama ne yazık ki, taraftar diye geçinenlerin çoğu tribünlere gelmedi bile. Nasıl olsa maç TRT ekranlarından yayınlanıyor diye 20 lirayı 30 lirayı bu kulübe çok görenler oldu. Ortada bir cenaze vardıysa niye kimse kaldırmak için kılını kıpırdatmadı. Ama işte Acun Ilıcalı bu takımın hep yanındaydı. O da doğru söylüyor, sonuçta bir iş insanı. Eğer bir yere yatırım yapacaksa, karşılığında ne elde edeceğinede bakmak zorunda. En zirve maçlarında bile tribünlerin yarısının dolmadığı bir kulüp için ne diye ölü bir yatırım yapsın? Acun paraları ağaçtan toplamıyor sonuçta, doğru adımlar atıyor, doğru yatırımlar yapıyor ve sonuçta kazanan taraf oluyor. 
Ama Erzurumspor taraftarı istiyor ki, kendilerine hiçbir sorumluluk düşmeden birileri bu takımı alsın koştursun. Yok öyle bir dünya arkadaşım. 
Erzurum’da kazanan, Erzurum’un ekmeğini yiyen onlarca zengin işadamı var ama mavi beyazlı takım koca bir sezonu forma reklamı olmadan geçirdi. Bundan hiç utanan oldu mu? Olmadığına göre, soruyorum şimdi? Acun Ilıcalı niye utansın. Keşke Erzurum’un kaymağını yiyenlerin eli, Acun kadar ceplerine gireydi. O yüzden kimsenin Acun’u suçlama hakkı yok. Acun Ilıcalı baştan sona, tepeden tırnağa haklıdır.