ÖZEL HABER Haber Girişi : 19 Eylül 2023 17:03

Adana mesaisi başlıyor

Adana mesaisi başlıyor
Kendi evinde karşılaştığı Altay’ı 4-0 mağlup eden Erzurumspor FK’da, kollar Adanaspor deplasmanı için sıvanıyor.

 

Trendyol 1. Lig’de 6’ncı hafta hazırlıkları başlıyor. Geçtiğimiz hafta sonunda kendi evinde karşılaştığı Altay’ı 4-0 mağlup eden Erzurumspor FK ise, kollarını Adanaspor deplasmanı için sıvayacak. Sezonun başından bu yana sadece 1 galibiyeti bulunan Adana temsilcisinin beraberliği de bulunmuyor. Çıktığı 5 maçtan 4’ünde de sahadan mağlup ayrılan Adanaspor’la karşılaşacak olan Erzurumspor takımı, turuncu beyazlı ekibi yenerek galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. 

İDMAN BAŞLIYOR 
Teknik Direktör Hakan Kutlu ve yardımcıları nezaretinde Adanaspor mesaisine bugün akşam start verecek olan Dadaşlar, saat 17.00’de kulüp tesislerinde toplanacak. Akşam saatlerinde gerçekleştirilecek olan yenileme antrenmanıyla sıkı bir hazırlık temposuna girecek olan mavi beyazlı futbolcular, Pazar günü oynanacak karşılaşma için yine çok özel oyun kurguları üzerinde çalışacaklar. 

HER MAÇ BİR HİKAYE  
Teknik Direktör Hakan Kutlu, Erzurumspor’da her maçın ayrı bir hikayesinin olacağını dile getirerek, “Altay maçını kazandık ve o periyot geride kaldı. Şimdi önümüzde yeni bir deplasman maçı var. Rakibimiz de en az bizim kadar galibiyeti arzulayacak. Bu yüzden mücadelemizi sürdürecek ve 3 puanı alan taraf olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.