Adıyaman'da çıkan orman yangınında polis ekipleri tarafından yanmak üzere olan bir kaplumbağa kurtarıldı ve güvenli bir alana bırakıldı.
Adıyaman'da, ormanlık bir alanda çıkan yangında polis ekipleri, yanmak üzere olan bir kaplumbağayı kurtardı. Yangın, Adıyaman merkez Altınşehir Mahallesi'nde bulunan Hacegan Parkı karşısındaki ormanlık alanda çıktı.
Yangını fark eden polis ekipleri, durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirerek alevlere müdahale etti. Alevlerin arasında kalan kaplumbağayı fark eden polisler, kaplumbağayı kurtardı ve üzerine su dökerek soğutup rahatlattı. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı ve söndürdü.
Ölen veya yaralananın olmadığı olayda, kurtarılan kaplumbağa güvenli bir bölgede serbest bırakıldı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.