ÖZEL HABER Haber Girişi : 10 Ocak 2023 13:53

AK Gençler dolu dizgin

AK Gençler dolu dizgin
AK Gençler dolu dizgin

AK Parti Gençlik Kolları Erzurum İl Başkanlığı, gençleri hiçbir ortamda yalnız bırakmıyor. Erzurum ÜniAk mensubu gençler, kütüphanelerde finallere hazırlanan üniversite öğrencilerine hem ikramda bulunuyor, hem de moral depolamalarına imkan sağlıyor. Erzurum’da Atatürk Üniversitesi ile Erzurum Teknik Üniversitesi’nde eşzamanlı olarak yürütülen çalışmayla üniversite öğrencileri bir an olsun yalnız bırakılmıyor. Çeşitli ikramlarla çalışma molası veren gençler, AK Parti ÜniAk teşkilatının yakın ilgisi karşısında memnuniyetlerini ifade ederken, İl Başkanı M. Gökberk Kocaaliler ise, “Gençler neredeyse biz oradayız. Genç kardeşlerimizi bir an olsun yalnız bırakmıyor, finaller öncesinde onlara bol bol enerji takviyesi ve motivasyon aşılıyoruz” dedi.

 

ŞEHRİN HER YERİNDEYİZ

Gençlik Kolları teşkilatının şehrin dört bir yanında birbirinden farklı etkinliklerle boy gösterdiğini anlatan Başkan Kocaaliler, “Üniversite teşkilatımız zaten etkinliklerine her gün bir yenisini ekliyor. Bu doğrultuda final sınavlarına hazırlanan genç kardeşlerimizi kütüphanelerde ve ders çalışma ortamlarında ziyaret ederek, yanlarında olduğumuzu gösterdik. Minik ikramlarla sürpriz ziyaretler gerçekleştirdiğimiz genç kardeşlerimizin moral ve motivasyonlarının yükseldiğini görmek bizi de mutlu etti” diye konuştu.

 

ÖĞRENCİLER DE MEMNUN

AK Parti’nin üniversite teşkilatının gerçekleştirdiği bu etkinliğin de en az diğerleri kadar etkileyici olduğunu dile getiren üniversiteli gençler, “Erzurum’da kampüse girer girmez yanımızda bulduğumuz ÜniAK teşkilatına teşekkür ediyoruz. Bize her konuda yardımcı olup, öncülük ediyorlar. Final sınavlarına hazırlık sürecinde bizlere yaptıkları sürpriz ise, gerçekten etkileyici oldu. Bu ince davranışları için teşekkür ediyoruz” dediler.