ÖZEL HABER Haber Girişi : 10 Aralık 2022 15:42

AK Gençlik Aziziye’de doludizgin

AK Gençlik Aziziye’de doludizgin
AK Parti Aziziye Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Dorman, “AK Gençlik, 2023 vizyonuyla gücüne güç katmaya ve milli hedefler doğrultusunda çalışmaya devam ediyor” dedi.
AK Gençlik Aziziye’de doludizgin

AK Parti’nin Aziziye İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine geleli kısa bir süre olmasına rağmen etkinlikleriyle göz dolduran Mehmet Akif Dorman, yönetimiyle sürekli istişare toplantıları düzenliyor, yeni program ve projeler gerçekleştiriyor. İlçede organize edilen gençlik buluşmalarından saha çalışmalarına varıncaya kadar 2023 hedefi doğrultusunda adeta soluk almadan çalışan Başkan Dorman ve yönetimi, sık sık durum değerlendirme toplantıları da yapıyor. Gençlerin beklentilerini, istek ve taleplerini kayda geçen Başkan Mehmet Akif Dorman, AK Parti’nin gençliğe ve gençlere yaklaşımına da her fırsatta dikkat çekiyor.

 

GENÇLER DİNAMİK BİR GÜÇ

Başkan Mehmet Akif Dorman, nüfusun önemli bir bölümünü teşkil eden gençlerin Türkiye’nin dinamik gücü olduğunu belirterek, “İşte asıl önemli olan bu dinamik gücü en doğru biçimde koordine edebilmektir. AK Parti’mizin milli ve yerli hedefleri doğrultusunda ülkemizin geleceğine sahip çıkmak ve bütün gençleri kapsayacak aydınlık yarınları inşa etmek için sahadayız, meydandayız, işimizin başındayız. Bizde ayrı gayrı yok; hepimiz bir ağacın dalları, hepimiz aynı kökün gövdesiyiz” diye konuştu.

 

YENİ YÜZYIL BİZİM OLACAK

AK Parti’nin gençlere ve gençliğe en büyük önemi veren siyasi parti olduğuna dikkati çeken Başkan Dorman, “Dünle bugün arasında mukayese yapmayan, dününden haberdar olmayan yarınlarından da emin olamaz. Gençlik dün neredeydi, bugün nerede? Gençlere sunulan imkanlar dün nasıldı, bugün nasıl? Türkiye’miz bundan 290 yıl önce neredeydi, bugün nerede? Biz bu soruların cevapları üzerinde sıklıkla duruyor ve muhakemesini yapıyoruz. Akranlarımızdan da bunu yapmalarını istiyor, dünle bugün arasında mutlaka bağ kurmalarını istiyoruz. Bu doğrultuda ise karşımıza hep kazanımlar çıkıyor. Gençliğin kazanımları çıkıyor, ülkenin kazanımları çıkıyor, milletimizin kazanımları çıkıyor. İşte bu kazanımların devamı için 2023 vizyonu üzerinde duruyor, 2023 hedeflerimiz uğruna var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye’nin yeni yüzyılına imzamızı inşallah hep birlikte atacağız” şeklinde konuştu.