AK Gençlik enerji doluyor

Sadece son bir ay içerisinde gerçekleştirdiği etkinliklerle gençlik kollarının farkını gözler önüne seren il başkanı M. Gökberk Kocaaliler, Yönetim kurulu toplantısını hafta sonunda gerçekleştirdi. Yönetim kurulu üyeleriyle ve gençlik kolları teşkilatının mensuplarıyla birebir sohbet eden ve görüş alışverişinde bulunan Başkan Kocaaliler, 2023 seçimlerinde tüm teşkilatları büyük bir sorumluluğun beklediğini söyledi. Ak partinin Türk siyaset tarihinde gençlere ve gençliğe en büyük önemi veren siyasi parti olduğunun altını çizen Kocaaliler, “Şu anda ak partimizin sahip olduğu gençlik üye sayısı hiçbir siyasi parti de yok. Çünkü Türkiye’de AK Partimiz gibi gençlerin pek gençliğin dostu bir başka parti daha yok!” dedi.

 

SORUMLULUĞUMUZ ÇOK BÜYÜK

Ak Parti tarafından gençlere gösterilen bu ilginin aynı şekilde gençlere de çok önemli bir misyon ve sorumluluk yüklediğini dile getiren Başkan Kocaaliler, “Ak Parti çatısı altında siyaset yapan biz gençler elbette çok büyük bir sorumluluk yüklenmiş durumdayız. Hele 2023 seçimlerinden önce ki, Sorumluluğumuz katlanarak artmış durumdadır. Güçlü ve tam bağımsız bir Türkiye hedefimize ulaşa bilmemiz için çok daha fazla kenetlenmemiz, Bakıp usanmadan çalışmamız ve koşturmamız gerekiyor. Ülkemiz çok Çetin bir dönemeci geride bırakmaya hazırlanıyor. Bu süreci milletimizin istediği istikamet doğrultusunda yönetmek zorundayız. Çalmadık kapı bırakmayarak, Sıkılmadık el bırakmayarak, Yediden 70’e herkese hedeflerimizi ve Türkiye Yüzyılı ufkumuzu anlatmak zorundayız. Bunu başaracağız ve ülkemize yepyeni bir yüzyıl için yelken açtırmış olacağız” diye konuştu.

 

BİZ ERZURUM’DA BİR AİLEYİZ

Ak Parti Erzurum gençlik kolları il başkanı Kocaaliler, “Erzurumdaki bütün gençlik teşkilatlarımız gerçekten de sıradışı bir gayret ve sıradışı bir özveri ile çalışıyor. Yönetim kurulumuzdaki her bir arkadaşımız heyecanıyla şevkiyle ve gayreti ile takdirlerin en büyüğünü hak ediyor. İlçe gençlik kolları başkanlarımız bulundukları ilçelerde yaptıkları çalışmalarla gönülleri fethediyor. Ak gençlik olarak Erzurum’da işte biz böylesine özel bir aileyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde Çalışarak hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız” diye konuştu.

  • 3 / 1 AK Gençlik enerji doluyor 0

  • 3 / 2 AK Gençlik enerji doluyor 1

  • 3 / 3 AK Gençlik enerji doluyor 2