ÖZEL HABER Haber Girişi : 13 Nisan 2023 11:21

AK Parti’de aday tanıtımı bugün  

AK Parti’de aday tanıtımı bugün  

AK Parti’nin Erzurum’da organize ettiği aday tanıtım toplantısı, bir gün gecikmeli olarak bugün yapılacak. Günler öncesinden 12 Nisan Çarşamba olarak planlanan milletvekili aday tanıtım toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün Külliye’de verdiği iftar yemeği sebebiyle bugüne ertelendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesinde yürütülen başarılı çalışmalar ve yüksek performanslarından dolayı Büyükşehir, Aziziye, Palandöken ve Yakutiye belediye başkanlarını Külliye’ye davet etmişti. Erdoğan’ın daveti üzerine Ankara’ya giden başkanların Erzurum’daki aday tanıtım toplantısına katılamayacak olmalarını göz önünde bulunduran AK Parti Erzurum İl Başkanlığı yönetimi ise, başkanların olmadığı bir aday tanıtım toplantısı yapmak yerine, organizasyonu bir gün sonrasına ertelemeyi daha uygun gördü. 

BAŞKANLAR KÜLİLYE’DE 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yaşanan deprem felaketi için seferber olan belediyelerin başkanlarını dün Külliye’de konuk etti. Adıyaman’da üs kuran Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar ve Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’ın da aralarında bulunduğu 54 belediye başkanıyla iftar yemeğinde bir araya gelen Erdoğan, deprem bölgesinde yürütülen çalışmalardan dolayı başkanlara teşekkür etti. 

KARŞILAMA SAAT 13.00’TE 
Öte yandan Erzurum’da bugün gerçekleştirilecek olan aday tanıtım toplantısına Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi ev sahipliği yapacak. Öğleden sonra saat 13.00, havalimanında toplanma saati olarak belirlenirken, saat 13.30’da ise havalimanından çıkış ve araç konvoyu planlandı. AK Partili adayların şehir turu atmasının ardından konvoyun son durağı Forum AVM yanındaki kültür merkezi olacak.