ÖZEL HABER Haber Girişi : 16 Mart 2023 11:26

AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu: ÇALIŞMA ZAMANI 

AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu: ÇALIŞMA ZAMANI 
AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, “Biz herkese eşit mesafedeyiz; teşkilatta birimiz hepimiz, hepimiz biriz” dedi. 

Mehmet Emin Öz’ün Milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin ardından AK Parti Erzurum İl Başkanlığı görevine atanan İbrahim Küçükoğlu, hem partililerine hem de kamuoyuna çok net mesajlar verdi. Küçükoğlu, kuruluşundan beri AK Parti’nin içerisinde bulunduğunu ve çeşitli kademelerde görev yaptığını hatırlatarak, “Biz AK Parti’ye yeni dahil olmuş değiliz, kurulduğu ilk günden bu yana bu davanın içindeyiz, neferiyiz. Bundan sonra da aynı his ve hissiyatla yolumuza devam edeceğiz, çalışacağız, koşacağız, koşturacağız” diye konuştu. 

HERKESE EŞİT MESAFEDEYİZ 
2023 seçimleri için hummalı bir çalışma dönemine girildiğini ve bu sorumluluğun parti içerisinde en üstten en alta kadar herkes tarafından paylaşıldığını dile getiren İbrahim Küçükoğlu, “Bizim partimizde kırılganlık, alınganlık olmaz, darılmak olmaz, olmamıştır, olmayacaktır. Biz bugünlere Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın açtığı yolda kenetlenerek geldik. Dayanışmaya ve kenetlenmeye devam edeceğiz. Herkese eşit uzaklıktayız, eşit mesafedeyiz. Partimizin ister yeni yönetiminde asil olsun, ister yedek olsun, hiç fark etmez. Çünkü hepimiz aynı hedef doğrultusunda çalışacağız, mücadele edeceğiz, gayret edeceğiz” şeklinde konuştu. 

ERZURUM’A YOL HARİTASI 
Seçim yoğunluğu ile birlikte Erzurum özelinde de bir yol haritası oluşturacaklarını kaydeden Başkan Küçükoğlu, “Şehrimizin avantajları neler, dezavantajları neler, potansiyelleri neler ve hangi adımlarla bu potansiyeller değerlendirilebilir, öncelikle bunu önümüze koymamız gerekiyor. İstişareye açık olacağız, Erzurum’u kendi potansiyelleri üzerinde nasıl geliştiririz, nasıl kalkındırırız, bu soruların cevaplarını bulacağız. Toplumun her kesimine, her katmanına dokunarak yapacağız bunu. Bizim bir tek ortak paydamız var, o da Erzurum’dur. Hepimiz bunun paydaşı olacağız” dedi.