AK Parti sahadan sahaya 

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK PARTİ) Erzurum İl Başkanlığı’nın organize ettiği ilçe turları adeta gövde gösterisine dönüşüyor. Çeşitli vesilelerle ilçelere çıkarma yapan İl Başkanı Mehmet Emin Öz, kimi zamanda milletvekilleriyle birlikte Erzurum’u karış karış geziyor. Son olarak İçişleri eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Selami Altınok’la birlikte hem Çat ve hem de Olur ilçesini ziyaret eden Başkan Öz, parti teşkilatından olduğu kadar vatandaşlardan da büyük ilgi görüyor. Ziyaret ettiği ilçelerde belediye başkanlıklarının yanı sıra esnaf ve vatandaşlarla da temaslar gerçekleştiren İl Başkanı Öz, her ziyaretinde birlik ve beraberlik mesajları veriyor, 2023 vurgusunda bulunuyor. 

 

ÖZ’DEN BİRLİKTELİK VURGUSU 

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, 2002’den bu zamana kadar iktidarda olan AK Parti’nin ilk günkü aşk ve heyecanından hiçbir şey kaybetmediğini ifade ederek, “Bunu biz söylemiyoruz, sokaklar konuşuyor, sokaklar dile geliyor” dedi. Erzurum’da buldukları her fırsatı sahalarda değerlendirdiklerini anlatan İl Başkanı Öz, “Erzurum’da kimi zaman milletvekillerimizin de refakatiyle saha gezileri gerçekleştiriyoruz. İlçeleri ziyaret ediyoruz, belediyelerimizi ziyaret ediyor, vatandaşlarımızla ve esnafımızla bir araya geliyor. Böylesi her temas ve ziyaret bizim için çok önemli. Çünkü herkesle hemhal olma fırsatı buluyor, beklentilere, görüş ve önerilere kulak veriyoruz” diye konuştu. 

 

MİLLET ÇALIŞANA SAHİP ÇIKIYOR 

Öte yandan gittikleri her ilçede ayrı bir ilgi ve sıcaklıkla karşılandıklarını kaydeden AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, “Çünkü biz şunu çok iyi biliyoruz; aziz milletimiz kendisi için çabalayana, koşup koşturana, aşkla, şevkle, gayret, tevazu ve samimiyetle çalışana sahip çıkıyor. Hamdolsun, bunu gittiğimiz her yerde görüyoruz, bu ilgiye ve alakaya tanıklık ediyoruz. Bize de insanımızın bu alicenaplığı karşısında gayretimizin üstüne gayret eklemek düşüyor” şeklinde konuştu.

  • 5 / 1 AK Parti sahadan sahaya  0

  • 5 / 2 AK Parti sahadan sahaya  1

  • 5 / 3 AK Parti sahadan sahaya  2

  • 5 / 4 AK Parti sahadan sahaya  3

  • 5 / 5 AK Parti sahadan sahaya  4