AKLIN YOLU BİRDİR 

Erzurumspor’umuzun Rizespor maçını izleyenler bana hak verecektir. Öyle aman aman bir futbol oynadığımız gibi, Rizespor takımının da biraz kabiliyet özürlü olması, maçın skorunun 1-1 olarak sona ermesini sağladı. Yani rakip gününde olaydı, öyle zannediyorum ki biz o sahadan mağlubiyetle ayrılacak ve ligde kalma yolunda ağır bir yara almış olacaktık. 
Maçın ilk yarısı daha etkili bir futbol oynayan mavi beyazlı ekibin ikinci yarının tamamı boyunca kapanmasını anlamadım. Bir de kapanan takımdan beklenen, ani ataklara çıkması değil midir? Öyledir ama maalesef bizim takımın buna dönük bir tek hamle bile yapamadı. Çok baskı yedi, çok tehlike atlattı, dediğim gibi neyse ki Rize’de gününde değildi de, skor aleyhimize şekillenmedi. 
Önümüzde şimdi Adanaspor maçı var ve bu maçı oynamayacağımız için 3 puanımız doğrudan cepte olacak. Ligin boyu da epeyce kısaldığına göre, artık bundan sonraki maçlarda çok daha yırtıcı ve etkili oynamamız gerekiyor ki, küme düşme potasından olabildiğince uzaklaşmış olalım. 
Teknik heyette tüm hesaplarını öyle zannediyorum ki buna göre yapmıştır/yapıyordur. Çünkü aklın ve mantığın yolu her zaman birdir.