ALİ DEMİRHAN’A ÇAĞRI

Taraftardan bu konuda mesaj ve istek gelince, konuyu spor sayfamıza da taşıdık. Erzurumspor Kulüp Başkanlığı ne zaman gündeme gelse, Ali Demirhan’ın adaylık konusu da gündeme geliyor. Geçen sene de gündeme gelmişti, ancak Onursal Başkan Mehmet Sekmen, mali açıdan güçlü bir aday isteyince, Ali Demirhan bu sevdadan vazgeçmişti.

Ali Demirhan’a da çok görmüyorum, çünkü bu mali yükü sırtlanabilecek gücü yok, dolayısıyla haklı olarak Onursal Başkan Mehmet Sekmen’den tam destek almak istiyor.

Meseleye buradan yaklaşınca Ali Demirhan’ın kulüp başkanlığı hayalinin bu sene de suya düşeceği çok açık. Çünkü bu sene borç geçen seneye göre çok daha fazla.

Takımın 100 milyon lira borcu var, üstüne üstlük yeni sezon planlaması için de hatırı sayılır miktarda bir para gerekiyor. Ali Demirhan’ın bu yükün altına girme imkanı olmadığına ve Mehmet Sekmen’in de paralı adaya ihtiyaç olduğunu vurguladığına göre; demek ki yeni başkan Ali Demirhan olmayacak.

Gerçek böyle iken sosyal medyada belli başlı kesimlerin Ali Demirhan ismini seslendirmeye başlamış olmalarını boşa vakit harcamak olarak görüyorum ben. Bu boşa vakit harcamak, aynı zamanda Erzurumspor’a da zarar vermek anlamına geliyor. Çünkü taraftarı yönetimle, yönetimi takımla karşı karşıya getirebiliyor bu tür tutumlar.

Ben buradan tüm açık yürekliliğimle seslenmek istiyorum Ali Demirhan’a.

Başkan!

Paran varsa eğer çık gel, de ki benim param var ve bu işe ben talibim. Ekonomik açıdan hangi adımların atılması gerekiyorsa o adımları ben atacağım, kimseden de bir beklentim yok. Ama bunu yaparsam kimseyi de işime karıştırmam, kulübü sırtlanır götürürüm. Transferimi de kendim yaparım, hocamı da kendim seçerim.

Evet başkan!

Bunları söyleyebiliyor musunuz?

Bunu yapabilecek gücün var mı?

Varsa çık gel, yoksa da ananın babanın hayrına tadını tuzunu kaçırıp, camiayı üst yönetimle karşı karşıya getirme!

Hayır, yani işiten de zannedecek ki, Ali Demirhan tüm imkanlarıyla geliyor da, buna Sekmen izin vermiyor.