ALIŞKANLIK OLDU

Erzurumspor takımımız çıktığı her maçtan beraberliklerle ayrılmayı alışkanlık haline getirdi. Futbolda bir kural var ya hani, yenemiyorsan eğer yenilmeyeceksin diye. Şimdi belki bu kuralın arkasına sığınılacak ama kimse kusura bakmasın, biz bunun arkasına sığınacak değiliz. 
Sonuçta karşılaştığımız takım Ağrıspor, küçümsemek anlamında söylemiyorum ama bu takımıda yenemeyeceksek eğer hangi takımı yeneceğiz biz? 
Ligdeki ekiplerin durumu belli, kadroları belli, oyunları belli; bunları hesaba katacak olursak, sezon sonuna kadar bize galibiyet yüzü görünmüyor. 
Her maçtanda beraberlikle ayrılamayacağımıza göre; demek ki ligin dibine demir atacak, sezon sonundada küme düşmemek için yandım yandıma düşeceğiz.
Sekmen Başkan diyor ki, şu anda bizim transfer tahtasını açma imkanımız yok gibi; belki olursa devre arası… Tamamda devre arasına kadar bu takım ne yapacak? Karşılaşmalardan beraberlik ayrılabilmenin hesaplarını mı yapacak sürekli? Her takım üstüne koyarak ilerlerken, bizim kaderimiz geriden toplamak mı olacak? 
Takımda birkaç futbolcu dışında hücuma katkı veren kimse yok! Orhan Ovacıklı ile tek  başına olacak iş değil ki bu! Eren Tozlu’nun tozunu atması gerekiyor, çünkü sahada varlığıyla yokluğu belli değil. 
Orta sahada bir Estrella ile olacak işte değil, Roşevel’in taşıyacağı yükte değil bu. Takımda bir ahenk sorunu var, paslar isabetsiz, varsa yoksa sağ ve sol kanatlara orta açmalar. Hiç kimsenin aklına dikine hücum gelmiyor. 
Rakiplerde zaten bunu fark etmiş, kanatları kilitliyorlar, tıkanıp kalıyoruz. Hakan Kutlu hocanın elinde tecrübeli isimlerle örülü bir kadro olsa, emin olun takımımız şampiyonluğa bile oynar. Ama işte neylersiniz ki yok. Şunuda söylemeliyim; mevcut kadroyla bile Hakan Kutlu gerçekten güzel iş çıkartıyor. Ama görünen o ki, bizim çok daha fazla gayret etmemiz gerekiyor. Aksi takdirde yandığımızın resmidir.