ÖZEL HABER Haber Girişi : 08 Eylül 2023 11:08

Altay mesaisi başladı

Altay mesaisi başladı

Erzurumspor FK’da Altay maçı hazırlıklarına start verildi. Şanlıurfaspor maçının ardından 3 gün izin verilen mavi beyazlı futbolcular, dün kulüp tesislerinde yeniden toplandı. Teknik Direktör Hakan Kutlu ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen toplantının ardından kısa bir ter idmanı yapan Dadaşlar, çalışmalarına bugün de devam edecek. 

MİLLİ MAÇ ARASI 
Milli maç arası nedeniyle hafta sonunu da idman yaparak geçirecek olan Erzurumspor FK’da, geride kalan 4 maçın değerlendirmesi üzerinden yeni bir yol haritası oluşturulacak. Teknik Direktör Hakan Kutlu, takımın son vuruşlarının çok daha etkili hale gelebilmesi için özel taktikler uygulayacağı öğrenilirken, talebelerini de b.una yoğunlaştıracağı ifade edildi. 

BİR HAFTA İDMAN 
Mavi beyazlı futbolcular, önümüzdeki hafta Cumartesi gününe kadar kulüp tesislerinde sıkı bir idman programına dahil olacak. Kuvvet ve dayanıklılık antrenmanlarının dışında teknik ve taktik ağırlıklı idmanlara yoğunlaşacak olan Dadaşlar, İzmir temsilcisi Altay’la Cumartesi günü karşı karşıya gelecek.