ALTILI MASA’L

Yemin ediyorum bu 6’lı masanın aklı yok! Masanın en büyük ortağı olan CHP’nin parti sözcüsü çıkmış diyor ki, 6 Nisan’dan önce yapılacak olan muhtemel bir erken seçime destek veririz. İyi güzel de, kardeşim daha sizin adayınız ortada yok. Önce birbirinizin kuyusunu kazmaktan vazgeçin, ondan sonra kalkın seçim takvimi üzerine görüş belirtin! 
Daha düne kadar Meral abla ve Ekrem Başkan ikilisi CHP’ye çelme takmaya kalkmadı mı? Masanın diğer ortaklarından olan Ali Babacan, kendince Kürt açılımına kalkışmadı mı? Başörtüsüne anayasal güvence konusunda kendi içinizde bile gel gitleriniz varken, hangi erken seçimden bahsediyorsunuz siz?
Önce bir adayınızı görelim, kiminle çıkacaksınız bu milletin karşısına? Ekrem Başkanla mı, Mansur Başkanla mı, Bay Kemal’le mi, kiminle çıkacaksınız? 
Daha cevabını arayan onlarca soru varken, siz kalkmış erken seçime nasıl bakıyorsunuz şeklindeki bir soruyu yanıtlıyorsunuz. Güya adını taşıdığınız “Millet” sizden bunu beklemiyor ki! Haftanın iki günü bir araya geliyor, oturuyor, konuşuyor, saatlerce masadan kalkmıyorsunuz, sonuca bakıyoruz, sonuç yok. Aday kim diyoruz, aday yok! Son olarak da çıkıp dediniz ki, Ocak ayının bilmem kaçında yol haritamızı açıklayacağız diye. Ol mu kaldı, harita mı kaldı? Ya da şöyle sorayım, hangi yol ve hangi harita? 
Seçim gelmiş kapıya dayanmış, üstelik Erdoğan’dan gol üstüne yiyorsunuz, kalkmış bir de haritadan bahsediyorsunuz. Bana sorarsanız siz çoktan kaybolmuşsunuz da, sizin haberiniz yok. Bu yüzden sizi değil harita, navigasyon bile bu durumdan kurtaramaz! 
Ve bunların peşinden koşturan ey ahali!
Görün, bakın! 
Kimlerden ne bekliyorsunuz?