Yerel Haber Girişi : 18 Nisan 2022 13:55

Altın değerinde 3 puan 

Altın değerinde 3 puan 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, TFF  1. Lig’in 32’nci haftasında karşılaştığı Beypiliç Boluspor’u 2-1 mağlup etti. Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla  zirve yarışında büyük yara alan mavi beyazlı takım, Muzaffer Bilazer’le çıkışa geçti. Deplasman karnesi bakımından ligin en kötü takımlarından birisi olan Erzurumspor, üst üste elde ettiği deplasman galibiyetleriyle şeytanın bacağını kırdı. Bolu Atatürk Stadı’nda oynanan maçta Martin Hasek ve Eren Tozlu’nun kaydettiği gollerle rakip takım Boluspor’a üstün gelen mavi beyazlı takım, puanını 50’ye yükseltirken, Play-Off biletini cebine koymuş oldu. Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer, zor bir ihtimal olsa da, ilk iki şansının devam ettiğini belirterek, “Önümüzde 6 maçımız kaldı ve biz bu maçların tamamında galip gelebilmek için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

 

TARAFTARLARIN ÜZÜNTÜSÜ BÜYÜK 

Erzurumsporlu taraftarlar ise, Muzaffer Bilazer’le çıkış yakalayan mavi beyazlı takımın üst üste iki galibiyet elde etmesinden büyük mutluluk duydu. Takımın, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla şampiyonluk fırsatını geri teptiğini vurgulayan taraftarlar, “Bir ara maç eksiğiyle liderlik koltuğuna bile oturmuş olan bir takımken, şu anda Play-Off’u garantiye almak için mücadele eden bir takıma evrildik. Takımdaki sakatlıklar yüzünden faturayı kestiğimiz Erkan Sözeri takımın başında kalmış olsaydı, şu anda belki çok daha farklı şeyler konuşuyor olacaktık. Yücel İldiz bizim için sadece vakit değil, puan kaybı da oldu. Sözeri ile devam etseydik ya da Yücel İldiz’i getirmek yerine Muzaffear Bilazer’le yola devam etseydik, durumumuz şu ankinden yine çok daha iyi olurdu” diye konuştular. 

 

OLANARE YİNE GEZİNİP DURDU! 

Öte yandan Beypiliç Boluspor karşılaşmasına her maçta olduğu gibi, yine Orhan Ovacıklı ve Estrela ikilisi damgasını vurdu. Performansıyla Martin Hasek’in de göz doldurduğu maçta, mücadelesiyle Emircan da sahanın dikkat çeken isimlerinden birisi oldu. Olanare’nin sahada her zamanki gibi gezinmeyi tercih ettiği maçta, Ally Malle ise tam bir hayal kırıklığı oldu. 

Bu arada sakatlığı sebebiyle uzun süredir sahalardan uzakta olan Novikovas’a ise tepki yağmaya devam ediyor.