ÖZEL HABER Haber Girişi : 02 Eylül 2022 12:34

Altınok’tan esnaf ziyareti

Altınok’tan esnaf ziyareti
İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Aziziye’de dolu dolu bir gün geçirdi.
Altınok’tan esnaf ziyareti

İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Aziziye’de dolu dolu bir gün geçirdi. Küçük Metal Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Altınok, esnafla çay eşliğinde sohbet etti, görüş alışverişinde bulundu. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun’la birlikte ilçede yoğun temaslarda bulunan Altınok, bir araya geldiği herkese 2023 yılının Türkiye için dönüm noktası olacağı vurgusunda bulundu. Erzurumun 4.01 yanında gerçekleştirdiği ziyaret ve temaslarla son haftalarda ön plana çıkan milletvekili Selami Altınok, geçtiğimiz hafta da yine Aziziye ilçesine bağlı bir çok mahallede ziyaretler yapmıştı. Dün de yine rota olarak Aziziye’yi seçen Selami Altınok, il ve ilçe yöneticileriyle birlikte ziyaretten ziyarete koştu.

 

ALTINOK: ESNAF BİZİM BEL KEMİĞİMİZ

Küçük Metal Sanayi Sitesi esnafıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen Altınok, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’la birlikte tokalaşmadık el bırakmadı. Esnafla hem sohbet eden, hem de şehir ve siyaset gündemi üzerine konuşan Altınok, “AK Partimiz hem yerelde hem de genelde hizmetin, istikrarın tartışmasız adresi olmuş durumda. Birileri ülkeyi işte bu adresten saptırmaya çalışıyor, rotasını değiştirmek istiyor. Bugün belediyelerimiz bir yandan, hükümetimiz diğer yandan insanımıza hizmet etmenin mücadelesini veriyor. Öyle ki bunu bir yarışa dönüştürmüş haldeyiz. Bu sürecin aksamaması, kusursuz devam etmesi ve gelişimin, değişimin ve dönüşümün sürmesi için milletimizin desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Özellikle esnaf kesimini önemsediklerinin altını çizen AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, “Hangi esnaflık kolunda olursa olsun bizim için esnaf önemli; esnafımız ekonomimizin bel kemiği. Bu yüzden her daim esnafımızın yanında olacağız, desteklerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu. 

Öte yandan Küçük Metal Sanayi Sitesi esnafı da, Selami Altınok ve Aziziye Belediye Başkanı Orhan’ın ziyaretinden duydukları mutluluğu ifade ederek, “Sayın vekilimize  ve başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.