ÖZEL HABER Haber Girişi : 12 Eylül 2022 14:21

Ankara mesaisine devam

Ankara mesaisine devam

Erzurumspor FK’da Keçiörengücü maçının hazırlıkları devam ediyor. Önümüzdeki hafta Ankara deplasmanında oynanacak karşılaşma için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Erzurumsporlu futbolcular, taraftarlara ilk galibiyet mutluluğunu yaşatmayı planlarken, Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer ise talebelerini özel oyun kurguları üzerinde çalıştırıyor. Tecrübeli teknik adam, takımdaki aidiyet ruhunun her geçen hafta biraz daha geliştiğini belirterek, “Bu ruh sayesinde takımımızda sürekli bir kenetlenme ve mücadele hali hakim. Biz de oyuncularımız da, her şeyin farkındayız ve mücadele ederek her engeli aşmaya kararlıyız” dedi.

 

BİZİM İÇİN FIRSAT

Mustafa Yumlu’nun sakatlığının geçtiğini ve oyuncunun forma giyebilecek durumda olduğu öğrenilirken, Eren Tozlu’nun ise korkulacak bir durumunun bulunmadığı kaydedildi.

Keçiörengücü maçı hazırlıklarının Cuma gününe kadar devam edeceğini kaydeden Bilazer, “Ligin 5’inci haftasını bay geçmemiz bizim için de kısa bir kamp fırsatı oldu. Oyuncularımız bu süre zarfında yoğun ve hızlandırılmış bir idman programı uygulama fırsatı bulacaklar” diye konuştu.

 

TOP ARTIK TAKIMDA

Erzurumsporlu taraftarlar ise, açılamayan transfer tahtası sebebiyle artık bütün yükün futbolcuların sırtına yüklendiğini dile getirerek, “Bu saatten sonra yönetimin yapacağı hiçbir şey kalmamıştır. Takımımız devre arasına kadar sıra dışı bir mücadele sergilemek ve toplayabildiği kadar puan toplamak zorunda. Umuyoruz mücadele azimleri devam eder ve devre arasına kadar mükemmel bir performans ortaya koyabilirler” dediler.