ÖZEL HABER Haber Girişi : 05 Ocak 2023 16:37

Antalya kampı dolu dizgin 

Antalya kampı dolu dizgin 

Antalya’daki kamp programı kapsamında toplu antrenmanlara dün itibari ile başlayan Erzurumspor, çalışmalarına bugün çok daha yoğunluk verecek. İdman sayısını sabah ve öğlen olmak üzere ikiye çıkartacak olan mavi beyazli futbolcular, teknik direktör muzaffer Bilazer Nezareti’nde çalışmalarını sürdürecek. Antalya kampının ilk gününü düz koşu ve Cross yaparak geçiren Erzurumspor, önümüzdeki günlerde temposunu daha da arttıracak. Sezonun ikinci yarısının başlayacağı 15 Ocak için sıkı bir plan ve program yapan mavi beyazli takımda, transfer tahtasının açılıp açılmayacağı ise merak edilen konuların başında geliyor. 

TRANSFER TAHTASI MERAKI
Pendikspor maçının pazartesi günü oynanacak olması sebebiyle çalışmalarını Ocak Ayı’nın ikinci haftasına kadar Antalya’da sürdürecek olan Erzurumsporlu futbolcular , kamp bitiminde erzuruma gelmeden doğrudan İstanbul’a geçecek. Pendikspor maçının ardından kafile halinde kendi tesislerine dönecek olan Dadaşlar, transfer tahtasının açılması halinde yeni futbolcularla da Erzurumda tanışmış olacak. 
Taraftarlar, onursal başkan Mehmet Sekmen ve Erzurumspor yönetimine çağrıda bulunarak transfer tahtasını mutlaka araştırılması çağrısını yineledi.