ARKASI GELİR…

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, Millet İttifakı çatısı altında bana göre son dönemlerini geçiriyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile ilgili olarak yaptığı eleştiriler, öyle görünüyor ki önümüzdeki günlerde parti içerisinde kılıçların çekilmesine sebep olabilir. Hal böyle iken Ağıralioğlu’nu kısa bir süre sonra AK Parti çatısı altında görmek sürpriz olmayabilir.

Malum, İYİ Parti’de çözülmeler ve dağılmalar başladı. Bunun arkası da gelir, hatta kervana ağır toplar bile eklenir. Çünkü Millet İttifakı adı altında toplanan 6’lı masanın hiçbir derde derman olmayacağı artık aşikar olmaya başlamıştır. Milletin gözü kör de değil, kulağı sağır da değil. Herkes neyin ne olduğunu, kimin ne yaptığını çok iyi biliyor. Bu yüzden ben şimdiden söylemiş olayım da, sürpriz olmasın!

 

BARBARLIKTIR

Konya’da hayvan barınağında çekilen görüntüler, tüm Türkiye’yi şoka uğrattı. Her ne kadar ilgili kim varsa görevin alındığı ve haklarında suç duyurusunda bulunulduğu açıklanmış olunsa da, yaşananlar ve göze çarpan o görüntüler kolay-kolay unutulacak cinsten değil. Yani elde kürekle bir hayvanı katletmek, nasıl bir canavarlıktır, nasıl bir hayvanlıktır? Ve o vahşi katliam yaşanırken, olanı biteni seyre dalmak ise, bambaşka bir vehamet ve apayrı bir alçaklıktır. Bu durumdan anlıyoruz ki, o barınakta tas çoktan itmiş, çarşı karışmış. Ben Konya BŞB Başkanı olsam; o barınakta üstünden astına kadar kim varsa alayını koyarım kapının önüne. Gitsinler de, kürek sallamak neymiş yaşayarak öğrensinler.