Artık önümüze bakmalıyız

Ben Erzurumspor’daki bir kısım taraftardan bir şey anlamadım. Gerçi onlara taraftar demek bile işime gelmiyor açıkçası. Ama neylersiniz ki, bu takım herkesin, iyisiyle kötüsüyle Erzurumlu olan herkes de bu takımın taraftarı.

Mesele belli, Ali Demirhan.

Daha düne kadar kulübü satın alacağına yürekten inanılan Demirhan’in bir anda nasıl çarkettiğini herkes gördü. Ama gelin görün ki, hele daha Ali Demirhan isminin üzerinde tur atanlar var.

Şunu bir kere anlamıyorlar, Ali Demirhan’ın gerçekten de Erzurumspor’a başkan olmak gibi bir niyeti yok, o sadece kendisine duyulduğunu zannettiği ihtiyaç üzerinden prim kasmanın derdinde.

Yoksa o da biliyor ki, Onursal Başkan Mehmet Sekmen olmadan kendisinin bir adım bile atamayacağını, iki de bir Sekmen mevzuunu bu yüzden dile getiriyor.

Bu konuyu şunun için yazdım, demem o ki, artık Ali Demirhan defterini kapatsanız iyi olur, çünkü bu iş artık taraftar beklentisi olmaktan çıkıp, kişisel bir mesele ve tamamen de duygusal bir görünüm kazandı.

Bu takım bizim, hepimizin. Ve şu anda takımın başında bir yönetim var, 3 Ağustos’ta da bu yönetime en son şekli verilecek.

Bizim ilgilenmemiz gereken de zaten budur; bundan sonra ne olacağı yani. Önümüzde aşmamız gereken engeller, atlamamız gereken engebeler var. Bu sorunları çözebilirsek, kısa sürede selamete çıkar ve yolumuza bakarız. Ama daha kendi içimizde bütünleşip bir araya gelemez ve aynı hedefe doğu kanalize olamazsak, kimse kusura bakmasın ne Ali ile çözülür bu işler, ne de Veli ile.

Birbirimizin yüzüne bakar dururuz.