Yerel Haber Girişi : 21 Şubat 2022 10:26

Aşkale’ye AK Parti çıkarması 

Aşkale’ye AK Parti çıkarması 

AK Parti Erzurum İl Teşkilatı, Aşkale’ye adeta çıkarma yaptı. Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, beraberinde Erzurum Milletvekili Selami Altınok ile birlikte Aşkale’de bir dizi temasta bulundu. İl Başkanvekili Turgut Mollaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Fevzi Polat’ın da katıldığı Aşkale ziyaretinde, hem ilçe teşkilatı ve hem de Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış ile bir araya gelindi. AK Parti Aşkale İlçe Başkanı Abdülkerim Polat’la parti binasında bir araya gelen heyet, ilçe yöneticileriyle görüş alışverişinde bulundu. İçişleri eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Selami Altınok’u büyük bir ilgiyle karşılayan Aşkaleli parti yöneticileri, ilçeye yönelik değerlendirmelerde bulundu. 

MUHALEFET TUTARSIZLIK İÇİNDE 
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, muhalefetin son zamanlarda ne yapacağını şaşırdığını ve algı üzerine algı yaptığını belirterek, “Muhalefetin içine düştüğü durum, zaten tutarsızlıklarını ortaya koyuyor. Ülke yönetmek öyle bir masa başında toplanıp poz vermekle olmuyor. Bu ülkenin yarınlarına ve bu milletin geleceğine dair hiçbir planı, programı ve projesi olmayan adamlar, altı koldan AK Parti ile uğraşıyor. Ama başaramayacaklar, çünkü bu millet kimin ne olduğunu, kimin kimlere ve hangi akla hizmet ettiğini çok iyi biliyor” diye konuştu. 

AŞKALE BELEDİYESİNE ZİYARET
Aşkale’de esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelen AK Partili heyet, Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış’ı da ziyaret etti. Aşkale’de yürütülen belediye çalışmalarına ilişkin olarak Altınok ve İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ü bilgilendiren Başkan Yaptırmış, AK Parti’nin eser siyaseti anlayışını sahaya yansıtma gayretinde olduklarını ifade etti. 
AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok ise, vatandaşlarla sohbeti ve esnaf ziyaretlerinde 2023 seçimlerinin önemine dikkat çekti.