ATIP TUTANLAR NEREDE?

Ben merak ediyorum mesela; geçen yıl kongre öncesinde Erzurumspor’la ilgili olarak atıp tutanlar şimdi neredeler? Yok, ekibimle geliyorum, yok projelerimle geliyorum diyenler şimdi neredeler? Yok, bilmem hangi city, yok bilmem palavra city geliyor, kulübü satın alacak diyenler nereye kayboldular? 
Kayboldular çünkü onlarınki tamamen palavraydı, sallamaydı, fiyaskoydu. Bir faydaları olmadığı gibi, kulüpten alacaklı futbolcularla anlaşma süreçlerinide kesintiye uğrattılar. Yani faydadan çok zararları oldu. Bu kezde, Ahmet Dal’ın görevi bırakacağını açıklamasının ardından boş kalan sahneye çıkmaya bile cesaret edemediler. Çünkü onların en iyi bildiği şey tribünlere oynamaktı. Baktılar bu kez pabuç pahalı, sesleri bile çıkmadı. 
Kimleri kastettiğimi biliyorsunuz, reklamları olsun diye isimlerini vermek istemiyorum bu yüzden. Çünkü onların başından beri niyetleri takımın üzerinden prim yapmak ve kendi kişisel şovlarını icra etmekti. Buna bu kez müsaade edilmedi. Bu yüzden taraftar gruplarını tebrik ediyorum, ortaya atılan lüzumsuz isimlerin üzerinde durmadılar, gündeme taşımadılar, tartışma ihtiyacı bile hissetmediler. 
Peki bundan sonra ne olur? 
Muhtemelen yarın yapılacak kongre bir sonraki haftaya ya da ileri bir tarihe ertelenir. Bu süre zarfında varsa talipliler gider Başkan Mehmet Sekmen’le görüşür, anlaşırsa anlaşır, anlaşamazsada yoluna gider. Bu kulüp yöneticisiz kalmaz, Başkan Sekmen buna izinde vermez. Çünkü herkes şundan eminki, Sekmen bu takımı hiçbir zaman yalnız bırakmaz. Bu zamana kadar yalnız bırakmadığı gibi…