Aydemir’den yerel yönetim turu 

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, yerel yönetim temaslarını sürdürüyor. Aydemir, Büyükşehir Belediyesi ile Palandöken ve Aziziye Belediyelerini ziyaret etti. Aydemir, makamında bir araya geldiği Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’le yatırım ve projeler hakkında istişare ettikten sonra Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar’la Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı da ziyaret etti. AK belediyelerin yerel yönetim ufkunun tüm Türkiye’ye örnek olduğunu dile getiren İbrahim Aydemir, “Yerel yönetimlerimizin tarzı, gayreti ve çalışkanlıkları kuşkusuz her türlü takdirin üzerinde. Eser siyaseti görmek isteyenler, AK Partili belediyelerimize bakabilir. Çünkü bu makamlar hizmet makamları, bu makamlar millet için fayda ve değer üretme makamları. Başkanlarımız da sorumluluklarının hakkını eksiksiz yerine getiriyorlar” dedi. 

 

MEHMET SEKMEN’DEN TEŞEKKÜR 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret eden Milletvekili İbrahim Aydemir, yatırım ve projelere ilişkin bilgiler aldı. Başkan Sekmen, Büyükşehir Belediyesi’nin hemen her alanda yatırım yaptığını ve Erzurum’un marka değerine büyük katkılar sunduğunu belirterek, “En başta Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz, çünkü yerel hizmetler noktasında bize büyük imkanlar sağladı. Hükümetimize, bakanlıklarımıza ve milletvekillerimize de çok teşekkür ediyoruz. Milletimize hizmet gayretimize çok büyük destekler verdiler” diye konuştu.

 

PALANDÖKEN VE AZİZİYE ZİYARETİ 

Milletvekili İbrahim Aydemir, yerel yönetim temasları kapsamında Palandöken Belediyesi ile Aziziye Belediyesi’ni de ziyaret etti. Başkan Muhammet Sunar’la Palandöken’e yönelik hizmetler üzerine sohbet eden Aydemir, daha sonra Aziziye Belediye Başkanı Muhamnmed Cevdet Orhan’la bir araya geldi. Aydemir, Aziziye’nin üretime yönelik projelerinin takdiri hak ettiğini dile getirerek, “Bütün belediyelerimizin ve başkanlarımızın gerçekten çok özel gayretleri ve insanımızın beklentilerini karşılamaya yönelik yoğun mesaileri var. Kendilerini ayrı ayrı kutluyoruz” şeklinde konuştu.

 

  • 6 / 1 Aydemir’den yerel yönetim turu  0

  • 6 / 2 Aydemir’den yerel yönetim turu  1

  • 6 / 3 Aydemir’den yerel yönetim turu  2

  • 6 / 4 Aydemir’den yerel yönetim turu  3

  • 6 / 5 Aydemir’den yerel yönetim turu  4

  • 6 / 6 Aydemir’den yerel yönetim turu  5