Aydemir dolu dizgin

Ak Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurumda yoğun bir gündemle çalışmaya devam ediyor. Esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin yanısıra sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret eden Aydemir, dün de AK Parti Yakutiye İlçe Başkanlığı’ndaydı. Başkan Recep Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleriyle istişare toplantısında bir araya gelen Aydemir, 2023 hedefleri üzerinden teşkilatları bekleyen büyük sorumluluğa değindi. AK davanın bir gönül hareketi olduğunu ve gönlü milletin sıhhat ve selametinden tana olan herkesin bu atmosferde buluştuğunu kaydeden Aydemir, “Manzaraya bakan zaten hasbi olanı da görüyor, hesabi olanı da görüyor” dedi.

Hesabı milletle olanları herkesin zaten çok iyi tanıdığını ifade eden Aydemir, “Bunların tek derdi milletten adeta intikam almak. Siyaset anlayışlarının temelinde bu yatıyor” ifadesini kullandı.

 

KARŞIMIZDA YALAN SİYASETİ VAR

AK Parti Yakutiye İlçe Başkanlığı yönetimiyle sohbet eden ve görüş alışverişinde bulunan Aydemir, İlçe Başkanı Recep Aydın’a da teşekkür etti.

Erzurum’daki AK teşkilatların her birisinin çalışmalarıyla göz doldurduğunu anlatan Aydemir, “Milletimizin yarınları için çalışmaya devam edeceğiz. Karşımızda yalan siyaset var, algı siyaseti var. Karşımızda milleti istismar etmeye yönelik olarak dizayn edilmiş bir siyaset anlayışı var. Üstesinden hep birlikte geleceğiz” diye konuştu.

Aydemir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Recep Aydın ise, Milletvekili Aydemir’e teşekkür ederek, “Biz de sayın vekilimizin gayret dolu çalışmalarını övünçle takip ediyoruz. 2023 seçimlerini de ilk günkü aşk ve heyecanla çalışarak karşılaşacağız” dedi.

  • 5 / 1 Aydemir dolu dizgin 0

  • 5 / 2 Aydemir dolu dizgin 1

  • 5 / 3 Aydemir dolu dizgin 2

  • 5 / 4 Aydemir dolu dizgin 3

  • 5 / 5 Aydemir dolu dizgin 4