ÖZEL HABER Haber Girişi : 22 Aralık 2022 10:05

Aydemir’in vefa vurgusu gündem oldu

Aydemir’in vefa vurgusu gündem oldu
​​​​​​​AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir’in Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’a yönelik olarak yaptığı “vefa” göndermesi, toplumun tüm kesimlerinde büyük yankı uyandırdı.

Aydemir’in TBMM’de düzenlediği basın toplantısında vefanın önemine yaptığı vurgu dikkat çekici olurken, söz konusu açıklamalar partili-partisiz herkesin desteğini aldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili olarak organize edilen Saraçhane tiyatrosu geniş kesimlerin eleştiri konusu olurken, Aydemir’in söz konusu etkinliği canlı olarak yayınlayan Halk TV’nin Ahmet Davutoğlu ve Temel Karamollaoğlu’na yönelik tavrına dikkat çekerek, “Hak ediyorlar bunu! Bu Cenab-ı Hakk’ın onlara tokadıdır. Daha beter olacaklar, vefası olmayanın hiçbir şeyi olmaz!” ifadelerini kullanmıştı.

 

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Milletvekili Aydemir’in basın toplantısında yaptığı açıklamalar, AK Parti cephesinde olduğu kadar, 6’lı masaya karşı muhalif duruş sergileyen herkesin desteğini alırken, söz konusu ifadeler, sosyal medyanın da gündemi oldu. Aydemir’in kendi sosyal medya hesabından da yaptığı paylaşım yüzlerce beğeni alırken, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’a yönelik olarak yaptığı vefa göndermesi, büyük bir etkileşim oluşturdu.

 

DADAŞLARDAN AYDEMİR’E TEŞEKKÜR

Dadaşlar, AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir’in AK Parti’ye gönül veren herkesin duygularına tercüman olduğunu dile getirerek, “Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan, Cumhurbaşkanımıza en büyük vefasızlığı sergileyen isimler olmuştur. Aslında ne olduklarını en güzel tarif eden de, yine vekilimiz İbrahim Aydemir olmuştur. Kendisine bu yaklaşımı ve tespitleri için teşekkür ediyoruz” dediler.