Yerel Haber Girişi : 03 Ocak 2023 10:11

Aydın’dan Yurdagül’e hayırlı olsun ziyareti

Aydın’dan Yurdagül’e hayırlı olsun ziyareti
Aydın’dan Yurdagül’e hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, İl Başkanı Adem Yurdagül’ü ziyaret etti. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli tarafından Erzurum İl Başkanlığı görevine atanan Yurdagül’e hayırlı olsun dileklerini ileten Kamil Aydın, “Nerede olduğu ve hangi görevi icra ettiği hiç önemli değil; bu partinin çatısı altındaki herkesin rotası da, istikameti de, amacı da, hedefi de birdir. Biz akşamdan sabaha var olmuş bir siyasi hareket değiliz. Bu hareketin arkasında yarım asırlık bir geçmiş, yarım asırlık bir töre vardır. Bizi bu çatı altında birleştiren bir dava var ve hepimiz bu davanın istisnasız erleri ve neferleri durumundayız” dedi.

 

AYDIN: BİZİM ÇİZGİMİZ BELLİ

Erzurum’un MHP, MHP’nin de Erzurum için çok büyük bir önem taşıdığını dile getiren Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, “Şehrimizde birbirinden kıymetli isimler il başkanlığı yaptı ve hepsi de hoş bir sada bıraktı, hizmet verdi, çalıştı, çabaladı ve çalışmaya da devam ediyorlar. Bizim çizgimiz ve istikametimiz belli ve çok net. Önemli olan bu çizgiden sapmamak, rotanın dışına çıkmamaktır. Her bir partilimiz ve her bir ülküdaşımız bu bilinçtedir. İşte biz yarım asırlık bir maziye bu ilke ve esaslarla sahip olduk. Mücadelelerle dolu yarım asırlık geçmişimizi de, milli birlik ve beraberlik hedeflerimizle taçlandırdık. Bu hedeflerden şaşmadan ve sapmadan yolumuza devam edeceğiz. Bu doğrultuda Milliyetçi Hareket Partimizin Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül kardeşimize ve yönetimine başarılar diliyoruz. Allah hayırlı ve mübarek kılsın” ifadelerini kullandı.

 

YURDAGÜL’DEN AYDIN’A TEŞEKKÜR

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül de, hayırlı olsun ziyareti için MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın’a teşekkür etti. Başkan Yurdagül, “Kıymetli hocamızın nazik ziyaretleri ve ufkumuzu açan tespitleri için çok teşekkür ediyoruz. Saygıdeğer büyüğümüzün de öncülüğünde şehrimize aziz milletimize, ülkemize ve ülkümüze hizmet etmekten bizler de çok mutlu ve bahtiyar olacağız. Rabbim hepimizi muvaffak etsin” dedi.