AZ OLSUN BİZİM OLSUN

Transfer tahtasını açamayan Erzurumspor için dertleniyoruz kederli yeniyoruz üzülüyoruz ama ligde çok sıkı transferler yapan takımların durumunu da görmüyor değiliz.

Birbirinden özel isimleri çatıları altında toplayan takımların ligde ortaya koydukları performansa bakınca Erzurum sporun mevcut durumunun onlardan çok daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Dolayısıyla bu durum devre arasına kadar içimizi ferah tutmamız ve takımımızı desteklemeye devam etmemiz gerektiği gerçeğini ortaya koyuyor.

Tamam transfer elbette önemli kadro derinliği elbette önemli ancak bunun da bir yere kadar olduğunu söylemekte fayda var.

Kadro derinliğimizin olduğunu söylemek çok güç ama tekrar altını çizmek de fayda görüyorum ki ligde sıkı bir transfer politikası izleyen takımların durumu izin çok da fazla bir kaybımızın olmadığını gösteriyor.

Mevcut durum değerlendirildiğinde şunu çok net bir biçimde ifade edebiliriz ki erzurumspor’un transfer tahtası açılmış olsaydı ve mavi beyazli takım dilediği futbolcuları kadrosuna kazandırmış olsaydı bu ligin gerçekten tozunu attırabilecek bir konum elde etmiş olacaktı.

Olsun sağlık olsun hayırlısı olsun az olsun üç puan olsun bizim olsun.