ÖZEL HABER Haber Girişi : 20 Temmuz 2023 14:11

Aziziye’de asfalt seferberliği

Aziziye’de asfalt seferberliği

Erzurum’un Aziziye ilçesinde yaklaşık bir ay önce başlayan asfalt seferberliği aralıksız devam ediyor. Dadaşkent ve Ilıca bölgelerini kapsayan asfalt planlaması ile ilçedeki neredeyse tüm ulaşım ağlarını modernize etmeyi amaçlayan Aziziye Belediyesi, yerleşime yeni açılan bölgeleri de es geçmiyor. Aziziye Belediyesi ekiplerinin sabahın erken saatlerinde başlayarak yürüttüğü asfaltlama çalışmaları, akşam hava kararıncaya kadar devam ediyor. Ekiplerin adeta seferber olduğu çalışmalar vatandaşlardan büyük takdir toplarken, asfaltlama çalışmalarının sezon sonuna kadar süreceği ifade ediliyor. Dadaşkent’le başlayan ve mahalle statüsüne kavuşan köylerin bağlantı yollarına varıncaya kadar planlanan asfaltlama çalışmaları kapsamında vatandaşlardan gelen talep ve beklentiler de anında değerlendirmeye alınıyor. 

ALTYAPI HİZMETLERİ ÖNEMLİ 
Yolunun, sokak ve caddesinin asfaltlanmasını isteyen vatandaşlar, sosyal medya hesapları üzerinden ulaşıp bilgi notu bıraktıkları Aziziye Belediyesi tarafından hemen aranıyor ve adres tespiti yapıldıktan sonra asfalt planlamasına dahil ediliyor. 
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, asfalt planlaması yapılırken yerleşime yeni açılan ve genişleyen bölgelerde altyapı hizmetlerinin eksiksiz oluşuna baktıklarını dile getirerek, “Bazı bölgelerde iletişim ve enerji hatları gibi altyapı hizmetlerinin tamamlanması beklemek durumundayız. Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra asfalt planlaması yapıyoruz” dedi. 

ULAŞIM AĞLARI MODERNİZE EDİLDİ 
İlçenin büyük bir bölümünün asfalt ihtiyacının bu sezonda karşılanacağını ifade eden Başkan Orhan, “Asfaltlama çalışmalarımız yaklaşık bir aydır devam ediyor. Dadaşkent ve Ilıca bölgemizi kapsayan çalışmalarımızla ilçemizdeki ulaşım ağlarını büyük ölçüde modernize ettik ve yepyeni bir görünüm kazandırdık. Sürekli büyüyen ve gelişen ilçemizin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılama noktasında elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.