ÖZEL HABER Haber Girişi : 29 Mart 2024 17:13

Aziziye’de birlik mesajı

Aziziye’de birlik mesajı
MHP Aziziye İlçe Başkanı Lokman Acar, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin’i konuk etti.

MHP Aziziye İlçe Başkanı Lokman Acar, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin’i konuk etti. MHP Aziziye İlçe Başkanlığını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ile birlikte ziyarete eden Milli Eğitim Bakanı Tekin, İlçe Başkanı Lokman Acar’dan ilçedeki seçim çalışmalarına dönük bilgiler aldı. Acar, Erzurum’da 14-28 Mayıs seçimlerinde yazılan zafer destanını bir kez daha yazacaklarını belirterek, “Derdi millet olanın ikbal kaygısı da olmaz, mevki ve makam beklentisi de olmaz. Biz bu yolda kendimizi milletimize adamışız; milletimizin sözü ne ise, onu dinler, onu biliriz. Milletimiz ne derse onu yaparız” diye konuştu.  

BİRLİKTELİK VURGUSU 
MHP Aziziye İlçe Başkanlığı ziyaretinden dolayı Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin’e teşekkür eden Başkan Lokman Acar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu’nu da unutmadı. Heyetin Aziziye’deki temaslarının hem seçim bölgesine, hem de seçmenlere büyük heyecan yaşattığını dile getiren Başkan Acar, “Bu birlikteliğimiz sayesinde birçok badireyi atlattık, birçok engeli aştık, zillete karşı mücadele edip, zaferlere ulaştık. Bundan sonraki süreçte de bu birlik ve beraberlik anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

DURUM DEĞERLENDİRMESİ 
Öte yandan Bakan Tekin ve heyetinin ardından Aziziye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden bir diğer isim de İl Başkanı Adem Yurdagül oldu. Son bir haftanın neredeyse her gününü Uzundere’de geçiren Yurdagül, seçim çalışmaları kapsamında Erzurum’un dört bir yanını adeta karış karış geziyor. Aziziye İlçe Başkanı Lokman Acar’ı da ziyaret ederek durum değerlendirmesi yapan Yurdagül, dün de geleneksel iftar yemeği organizasyonuyla yine eşsiz bir buluşmaya imzasını attı.