ÖZEL HABER Haber Girişi : 07 Mart 2024 10:24

Aziziye’de CUMHUR enerjisi

Aziziye’de CUMHUR enerjisi
MHP Aziziye İlçe Başkanı Lokman Acar, Cumhur İttifakı Aziziye Belediye Başkan adayı Eyüp Tavlaşoğlu’nu bir an olsun yalnız bırakmıyor.
Aziziye’de CUMHUR enerjisi

Seçim çakışmaları kapsamında Tavlaşoğlu birlikte mahalle-mahalle gezen Lokman Acar, Aziziye’nin 31 Mart’ta her zaman olduğu gibi yüne seçim zaferiyle kucaklaşacağını çile getirdi. Cumhur İttifakı adayı Tavlaşoğlu ile birlikte Dadaşkent Saltuklu ve Selçuklu mahalleleriyle Ilıca ve kırsal mahalleleri ziyaret eden Lokman Acar, gittiği her mahallede Cumhur İttifakının önemini anlatıp, Tavlaşoğlu için destek istiyor. MHP Aziziye İlçe Başkanı Lokman Acar, çalışmalarına seçimin yapılacağı güne kadar ara vermeden devam edeceğini belirterek, “14-28 Mayıs seçimlerinde Erzurum’da ve Aziziye’de yine tarihi bir oy oranı elde ettik. 31 Mart seçimlerinde de Cumhur İttifakı olarak yeni bir zaferi ve yeni bir dönemi karşılaşacağız” dedi. 

CUMHUR İTTİFAKI TARİFİ
MHP Aziziye İlçe Başkanı Lokman Acar, konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, özellikle Cumhur İttifakı vurgusunda bulundu. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından hayat bulan Cumhur İttifakı’nın, milli birlik ve beraberliğin sembolü haline geldiğini anlatan Acar, “Bizim işbirliğiniz ve ittifakımız, kesinlikle siyasi bir pazarlık ittifakı değildir. Bizim birlikteliğimiz millidir, hedefinde ve amacında milletimiz vardır, Türkiye vardır. Öyle olmasa idi bu birliktelik bugünlere ulaşamazdı. Cumhur İttifakı olarak bu ülkenin ve aziz milletimizin yarınlarının teminatıyız. biz milletin sözüyüz, milletin özüyüz, milli birlik ve beraberliğin adresiyiz” diye konuştu. 

ZAFER VE HİZMET 
Aziziye’deki seçim çalışmalarını da işte bu bilinç ve şuurla yürüttüklerini kaydeden Lokman Acar, “Cumhur İttifakı adayımız olan Eyüp Tavlaşoğlu başkanımızla birlikte Aziziye’nin her yerine ve her köşesine nüfuz etmeye çalışıyor, gittiğimiz her köyde ve mahallede hemşehrilerimizden büyük ilgi ve teveccüh görüyoruz. Bu ilgiyi karşılıksız bırakmayacak, 31 Mart’ta kazanacağımız seçim zaferiyle Aziziye’mize hizmet için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.